Programma Curacao

Komende week zit ik op Curaçao. Het is de eerste keer dat ik naar de voormalige Nederlandse Antillen reis. Eindelijk kan ik het laatste werelderfgoed in Nederland afstrepen! Verder ga ik een beetje genieten van de natuur en de zon.

Ik verken het eiland vanuit 1 standplaats, een hotel in Willemstad. Voor een aantal dagen heb ik een auto gehuurd. Ik kijk van dag tot dag wel wat ik ga doen, maar op het verlanglijstje staan in ieder geval:

  • Het enige werelderfgoed van de ABC-eilanden: Historisch centrum van Willemstad.
  • De plantages van West-Curaçao, een mogelijk toekomstig werelderfgoed.
  • Christoffelpark, een gevarieerd natuurgebied.
  • Shete Boka Nationaal Park met een tiental baaien en inhammen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s