Relaxt toeren door Bagan

Op dag 2 in Bagan geef ik me ook over aan de e-bike – een soort scooter die rijdt op een accu. Voor 8000 kyat (5,60 EUR) mag ik er de hele dag mee rondrijden. Ik moet wel eerst even oefenen in de straat van het hotel, onder toeziend oog van de hoteleigenaar. Maar als je eenmaal weet hoeveel gas je moet geven, gaat het verder vanzelf.

Op dag 2 in Bagan geef ik me ook over aan de e-bike - een soort scooter die rijdt op een accu. Voor 8000 kyat (5,60 EUR) mag ik er de hele dag mee rondrijden. Ik moet wel eerst even oefenen in de straat van het hotel, onder toeziend oog van de hoteleigenaar. Maar als je eenmaal weet hoeveel gas je moet geven, gaat het verder vanzelf. Ik kies vandaag de lange route om de zuidelijke groep tempels, heerlijk cruisen zo. Onderweg ontdek ik nog wat aansprekende tempels en pagodes, zoals xx

Ik kies vandaag voor de lange route om de zuidelijke groep tempels heen. Weinig verkeer, lekker cruisen. Ik ontdek nog wat nieuwe favorieten: de rode Dhamma-ya-za-ka Zedi, de Tayok-pyi pagode met de mooist bewerkte facade (zie foto) en de kleine beschilderde Upali Thein pagode.

Ik kies vandaag voor de lange route om de zuidelijke groep tempels heen. Weinig verkeer, lekker cruisen. Ik ontdek nog wat nieuwe favorieten: de rode Dhamma-ya-za-ka Zedi, de Tayok-pyi pagode met de mooist bewerkte facade (zie foto) en de kleine beschilderde Upali Thein pagode.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s