De VIP bus naar Mandalay

Het busstation van Mandalay is niet zo “VIP”: het is een soort wijk met garageboxen, vanwaar ontelbare maatschappijen hun bussen het land insturen. Ik had via internet al een kaartje geboekt voor de Khaing Mandalay Express van 9.30 uur naar Mandalay. Je zit er een stuk ruimer dan in het vliegtuig en de rit verloopt gladjes. Alleen blijkt de snelweg Yangon – Mandalay wel heel saai te zijn. We stoppen nog een keer bij een wegrestaurant, waar ik mijn eerste echt Burmese maaltijd eet: garnalencurry met een reeks aan bijgerechten. Rond half 6 (8 uur na vertrek) zijn we in Mandalay.

Het busstation van Mandalay is niet zo "VIP": het is een soort wijk met garageboxen, vanwaar ontelbare maatschappijen hun bussen het land insturen. Ik had via internet al een kaartje geboekt voor de Khaing Mandalay Express van 9.30 uur naar Mandalay. Je zit er een stuk ruimer dan in het vliegtuig en de rit verloopt gladjes. Alleen blijkt de snelweg Yangon - Mandalay wel heel saai te zijn. We stoppen nog een keer bij een wegrestaurant, waar ik mijn eerste echt Burmese maaltijd eet: garnalencurry met een reeks aan bijgerechten. Rond half 6 (8 uur na vertrek) zijn we in Mandalay.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s