Werelderfgoedmeeting in Rotterdam

Rotterdam, 23 augustus

Van Nelle Fabriek Rotterdam, 10.47 uur Zestien werelderfgoedliefhebbers uit 7 landen staan al te trappelen als ik het fabrieksterrein oprijd. Wat volgt is een schitterende dag: stralend weer voor de foto’s, een prima en extra lange rondleiding door de fabriek door Urban Guides en een goed verzorgde lunch bij Van der Valk Blijdorp. De deelnemers bleken uren met elkaar te kunnen praten over onbekend werelderfgoed zoals de vuursteenmijnen in Spiennes (België) of de kwikmijnen in Idrija (Slovenië).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s