Paleis van Tau, Reims

Paleis van Tau, xx uur: Voor ik aan de terugrit naar Nederland begin, bezoek ik nog dit naast de kathedraal gelegen paleis. Het is tegenwoordig een museum, waar ze spullen bewaren die gerelateerd zijn aan de kroningen van Franse koningen in de kathedraal.

Banketzaal Paleis van Tau, 9.58 uur: Voor ik aan de terugrit naar Nederland begin, bezoek ik nog dit naast de kathedraal van Reims gelegen paleis. Het is tegenwoordig een museum, waar ze spullen bewaren die gerelateerd zijn aan de kroningen van Franse koningen in de kathedraal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s