Florence: de eerste avond

Restaurant Zsa Zsa, 20.13: Het is net vakantie, een stukje zachter weer dan in Nederland, terrasjes, ijsjes. En dan ook nog al die kunst. Na een stadswandeling van zo'n anderhalf uur heb ik er helemaal zin in. We besluiten de avond met een stevig diner.

Restaurant Zsa Zsa, 20.13 uur: Het is net vakantie, een stukje zachter weer dan in Nederland, terrasjes, ijsjes. En dan ook nog al die kunst. Na een stadswandeling van zo’n anderhalf uur heb ik er helemaal zin in. We besluiten de avond met een stevig diner.

Een gedachte over “Florence: de eerste avond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s