Privéjet naar Georgetown

Ergens tussen Paramaribo en Georgetown, 7.56 uur: Ik meldde me vanochtend netjes om half 7 bij de terminal van Gum Air in Paramaribo. Daar doet iedereen een beetje lacherig: “Je bent de enige op de vlucht vandaag!” Speciaal voor deze ene passagier zijn er toch nog aardig wat mensen aan het werk: de check-in, het meisje van de duty free-verkoop, de douaneambtenaar. En de piloot natuurlijk, die als we eenmaal de juiste vlieghoogte hebben bereikt de automatische piloot het werk laat doen, en zelf de krant gaat zitten lezen… Gelukkig zet hij de Cessna Caravan na ruim een uur veilig op Guyaanse bodem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s