In een Servisch kuuroord

Vrnjačka Banja, 18.10 uur:

Vrnjačka Banja, 18.29 uur: Zonder te hoeven zoeken reed ik vanmiddag van het vliegveld van Belgrado naar mijn overnachtingsplaats voor de komende dagen. Vrnjačka Banja is hét kuuroord voor de Serviërs, die ook op een warme dag in mei in grote getale hierheen zijn gekomen. Wat is er te doen? Bijzondere baden natuurlijk, en verder een beetje wandelen over de promenade en door het park. Roken is hier nog heel gewoon op straat en in cafés. En verder doet men zich te goed aan pizza, friet, bier en ijs. Lekker gezond! De mascotte van de stad is een musje, hoe toepasselijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s