Beroemd in India

Een paar dagen geleden werd ik gemaild door een journalist van de Times of India. Hij werkte aan een artikel over de Werelderfgoedlijst, en wilde graag een paar quotes van mij hebben. Ik heb zijn vragen per mail beantwoord, en zie hier – mijn naam prominent in India’s meest prestigieuze krant.

Afgezien van het begin kom ik er niet meer in voor, maar ach. Het hele artikel staat hier: http://timesofindia.indiatimes.com/home/sunday-toi/special-report/Tags-of-Heritage/articleshow/8002352.cms

Een gedachte over “Beroemd in India

  1. Nou, dat geeft nog een leuk extraatje aan je trip! ‘A woman with a mission’! Toch mooi bedacht van die journalist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s