Bevoorrading in Kathmandu

Vanmiddag ben ik in Kathmandu aangekomen, mijn 4de bezoek aan de Nepalese hoofdstad (1993-2001-2007). En ik herken alles nog. Zonder maar te aarzelen loop ik zo naar de volste boekwinkel, de supermarkt, de pinautomaat en het beste pizzarestaurant van heel Azië: Fire and Ice. Onderweg wordt me niet minder dan 6x marihuana aangeboden: zou het komen door hoe ik er uit zie? Maar ik ga juist gezond leven de komende dagen: ik duik onder in de Everest-regio voor een 8-daagse trekking.

4 gedachtes over “Bevoorrading in Kathmandu

 1. De onvriendelijkheden tussen Thailand en Cambodja zijn weer opgelaaid. Hopelijk heb je daar later niet al te veel last van.

  Geinig trouwens, zo’n feest der herkenning in Nepal. Herkent de boekverkoper jou ook nog?

 2. Hoi Els,

  Ik volg je reis trouw. Kan me niet herinneren dat ik eerder heb gelezen over lange wandelingen door jou, ben benieuwd hoe dat is. Er komen vast mooie foto’s van de Himalaya op je site 🙂

  Groet,
  Joyce

 3. Voor de mensen die niet geloven dat ik aan het wandelen ben: ik zit momenteel in Namche Bazaar, op 3440 meter hoogte en alleen te voet bereikbaar (nou ja, ook per reddingshelicopter maar ik ben in 2 dagen komen lopen). Bereid je maar vast voor op heel mooie foto’s!

  Het is hier net beginnen te sneeuwen, dus ik weet niet hoe het met de volgende wandeldagen zal gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s